Opintohistoriaa ja nykyisyydestä

Etelä-Savossa vaikuttava parikymppinen. Koiria on talossa ollut aina, mutta ensimmäinen rotukoira tuli taloon vuonna 2013. Aloitin paikallisissa treeneissä ja hurahdin täysin tokoon ja näyttelyihin.

Kuva: Pipsa Ylönen
Kuva: Pipsa Ylönen

Opiskelin maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoitajan osaamisalan. Erikoistuin tuotantoeläimiin ja koiriin. Samalla tein kaksoistutkintoa mutta olin vähän elämästä hukassa ja YO-tutkinto jäi kesken. Samaten aloitin agrologin amk-tutkinnon ja koirahierojan tutkinnon kahdesti, nekin jäi kesken :D. Tie vei savoon ja nyt teen vakityötä asiakaspalvelualalla, ja tein talokaupat vuoden 2022-2023 vaihteessa. Eli kirjaimellisesti omistan punaisen torpan metsän keskellä.

Olen käynyt SKL:n kasvattajakurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Minulta lötyy myös arkitottelevaisuustason koulutusohjaaja-kortti, ja tarkoitus on kouluttautua pidemmällekin.

Henkilökohtaisesti pidän koirasta joka toimii niin kentällä kuin on myös ulkomuodollisesti rotumääritelmän mukainen. Ensisijalla on kuitenkin terveys ja luonne.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita