Eläintenhoitaja ja tuleva ylioppilas

Keski-Suomessa vaikuttava 20v naisen alku. Koiria on talossa ollut aina, mutta ensimmäinen rotukoira tuli taloon vuonna 2013. Aloitin paikallisissa treeneissä ja hurahdin täysin tokoon ja näyttelyihin.

Kuva: Pipsa Ylönen
Kuva: Pipsa Ylönen

Opiskelin maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoitajan osaamisalan. Erikoistuin tuotantoeläimiin ja koiriin. Syksyllä 2019 kirjoitan vielä matematiikan ja sitten saan ylioppilaslakin. Syksyllä toivottavasti aloitan myös agrologin opinnot.

Olen käynyt SKL:n kasvattajakurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Minulta lötyyy myös arkitottelevaisuustason koulutusohjaaja-kortti, ja tarkoitus on kouluttautua pidemmällekin.

Olen tuore belgiharrastaja, mutta onneksi ympärilläni on kokeneita belgi-ihmisiä ja siksi rodun kasvattamisen aloittamisen kynnys on suhteellisen matala. Lisäksi opettelen koko ajan lisää luonteista ja ylipäätänsä asioista. 

Henkilökohtaisesti pidän koirasta joka toimii niin kentällä kuin on myös ulkomuodollisesti rotumääritelmän mukainen. Ensisijalla on kuitenkin terveys ja luonne.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita